Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Gurcan, T"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ozdemir, M, Ackurt, F, Kaplan, M, Yildiz, M, Loker, M, Gurcan, T, Biringen, G, Okay, A, Seyhan, FG
Five new hybrids (T. Kolon, H190, H260, H262, H580) of Turkish hazelnut varieties were evaluated in terms of total oil, fatty acid composition, alpha -tocopherol, unsaturated/saturated ratio, stability index and mineral in comparison with five commer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::9c4b540da52435195580ab87304c72ae
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/97727
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/97727
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ozdemir, M., Ackurt, F., Kaplan, M., Yldz, M., Loker, M., Gurcan, T., Biringen, G., Okay, A., Seyhan, F. G.
Publikováno v:
Food Chemistry; 2001, Vol. 73 Issue: 4 p411-415, 5p
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.