Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Gurbuz U"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 27, Issue: 4 805-811
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Web of Science
Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences
Web of Science
Different ratios of sodium and potassium nitrate were added to salt (control, 1, 2 and 3%) during the salting process and its effect on the chemical and microbiological quality was investigated in different stages of Turkish pastrami (pastırma) prod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::01c20f30bde8c53706a09cf60bd4797b
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkveterinary/issue/12555/151663
https://dergipark.org.tr/tr/pub/tbtkveterinary/issue/12555/151663
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Back & Musculoskeletal Rehabilitation; 2008, Vol. 21 Issue 1, p23-28, 6p
Publikováno v:
Journal of Musculoskeletal Pain; 2007, Vol. 15 Issue 3, p49-55, 7p