Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Gurbuz, Ozan"'
Autor:
Gurbuz, Ozan Dogan
This thesis presents fabrication of shunt, capacitive contact type RF MEMS switches which are designed according to given mm-wave performance specifications. The designed switches are modified for investigation in terms of reliability and lifetime. T
Externí odkaz:
http://etd.lib.metu.edu.tr/upload/12612320/index.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effect of drying methods and pre-treatments on bioactive potential of persimmon (Diospyros kaki L.).
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Mar2024, Vol. 18 Issue 3, p2014-2029, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Istek, Nilgun, Gurbuz, Ozan
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2017 38 Part A:298-307
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2017 217:483-489
Autor:
Ozmen-Togay, Sine, Gulkun, Gunnur, Degirmencioglu, Nurcan, Guldas, Metin, Yildiz, Elif, Sahan, Yasemin, Gurbuz, Ozan
Publikováno v:
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 72
Issue 1
Volume 72
Issue 1
Probiotički mliječni proizvodi moraju u trenutku konzumacije sadržavati određenu količinu živih probitičkih bakterija. Kefirna kultura sadrži različite vrste mikroorganizama čiji se broj, ovisno o brojnim čimbenicima, može mijenjati tijek
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.