Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Guo Xuqian"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wen Wang, Gu Mengru, Jianxiong Hao, Xue Han, Hu Gaoshuang, Bai Liqin, Li Yandong, Guo Xuqian, Wang Yabing, Dandan Zhao
Publikováno v:
Journal of food protection. 83(6)
Microwave technology has been widely used in the food industry, but the effect of microwave-heated food on human health is being questioned. Female KM mice were chosen to be treated with microwave-heated milk (MM), and reproductive markers such as li
Publikováno v:
Accreditation & Quality Assurance; Apr2021, Vol. 26 Issue 2, p77-90, 14p