Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Guo Xialei"'
Autor:
Zhang Jian, Zhao Wen, Guo Xialei, Guo Ting, Zheng Yi, Wang Yuetong, Hao Yijiang, Yang Zhennai
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 3, Pp 191-200 (2017)
Ice cream was prepared with exopolysaccharide (EPS)-producing Lactobacillus plantarum YW11 by direct inoculation (DI), addition of pre-fermented skim milk (FSM), or addition of the lyophilized powder of the YW11 strain (LP) into the ice cream mix. Af
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfc439779ce54029b38344e4ede579ca
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 20 January 2021 367
Autor:
Guo, Xialei1 (AUTHOR), Hou, Yuhua1 (AUTHOR) houyh@nchu.edu.cn, Zheng, Shouhong1 (AUTHOR), Chen, Xuan1 (AUTHOR), Li, Wei1 (AUTHOR), Tao, Xiaoma2 (AUTHOR), Huang, Youlin1 (AUTHOR) yhhuang@nchu.edu.cn
Publikováno v:
Advanced Theory & Simulations. Feb2023, Vol. 6 Issue 2, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Jian, Cao, Yongqiang, Wang, Ji, Guo, Xialei, Zheng, Yi, Zhao, Wen, Mei, Xueyang, Guo, Ting, Yang, Zhennai
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 August 2016 146:368-375
Publikováno v:
Physical Chemistry Chemical Physics (PCCP); 1/7/2024, Vol. 26 Issue 1, p455-462, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.