Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"Guo, Zhaobin"'
Autor:
Yang, Xue, Bu, Xinrong, Li, Yiheng, Shen, Ruheng, Duan, Yufeng, Liu, Mengying, Ma, Xiaotong, Guo, Zhaobin, Chen, Cheng, He, Long, Shi, Hongmei, Kong, Xiangying, Zhang, Li
Publikováno v:
In Food Research International September 2024 191
Autor:
Wang, Jingyu, Zhao, Ruina, Liu, Yang, Hu, Tieying, Li, Xiaolong, He, Long, Guo, Zhaobin, Chen, Cheng, Shi, Xixiong
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Autor:
GUO Yuxuan, CHEN Cheng, SHI Xixiong, GUO Zhaobin, MA Guoyuan, ZHANG Yubin, ZHANG Li, YU Qunli
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 172-187 (2023)
This study was conducted to investigate the regulatory mechanism of reactive oxygen species (ROS) on the glycolysis pathway of bovine muscle and its impact on meat tenderness at the early stage of postmortem cold storage. Fresh beef was treated with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c871a3c6a9846e3b698cac329e75307
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2023 20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Materials Today Bio June 2023 20
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 4, Pp 9-16 (2023)
This study aimed to investigate the effect of reactive oxygen species (ROS) on early postmortem energy metabolism in bovine muscle via regulating the expression of hypoxia-inducible factor-1α (HIF-1α). The muscle samples were treated with hydrogen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4442c298c3374da999910adeca2f42f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2022 16