Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Guntarti, Any"'
Autor:
Nurani Laela Hayu, Darmawan Endang, Akrom, Guntarti Any, Warsi, Edityaningrum Citra Ariani, Harun Nurhidayati, Mardhiyani Dini, Syahrana Nur Azizah, Azizah Nur, Setianingsih Siti, Rohman Abdul
Publikováno v:
Herba Polonica, Vol 68, Iss 3, Pp 8-16 (2022)
Introduction: Rosella (Hibiscus sabdariffa L) extract is often used as immune-stimulant because it contains flavonoids, especially anthocyanin and quercetin with antioxidant activities.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11bbc59f99d54c6ab819f8e2c9a6d707
Autor:
Ahda, Mustofa1,2,3 mustofa_ahda@yahoo.com, Guntarti, Any1,2, Kusbandari, Aprilia1, Nugroho, Hindami Andoyo1
Publikováno v:
Journal of Chemical Health Risks. 2023, Vol. 13 Issue 2, p325-332. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salamah, Nina1,2 nina.salamah@pharm.uad.ac.id, Guntarti, Any1,2, Lestari, Putri Ayu1, Gandjar, Ibnu Gholib1
Publikováno v:
Indonesian Journal of Pharmacy / Majalah Farmasi Indonesia. 2022, Vol. 33 Issue 2, p208-214. 7p.
Publikováno v:
Pharmacia (0428-0296); 2024, Vol. 71 Issue 1, p1-7, 7p
Autor:
Laela Hayu Nurani, Guntarti, Any, Dwi Milanie, Rida, Gandjar, Ibnu Gholib, Rais, Ichwan Ridwan, Prasasti, Dian, Edityaningrum, Citra Ariani
Publikováno v:
Jurnal Farmasi Sains dan Praktis (JFSP); Jan/Apr2024, Vol. 10 Issue 1, p90-96, 7p
Autor:
Ahda, Mustofa1,2 mustofa_ahda@yahoo.com, Guntarti, Any1,2, Kusbandari, Aprilia1, Melianto, Yulizar1
Publikováno v:
Songklanakarin Journal of Science & Technology. Mar/Apr2021, Vol. 43 Issue 2, p352-355. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahda, Mustofa1,2 mustofa_ahda@yahoo.com, Guntarti, Any1,2, Kusbandari, Aprilia1, Melianto, Yulizar1
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences. Apr/May2020, Vol. 9 Issue 5, p937-940. 4p.
Autor:
Laela Hayu Nurani Laela Hayu Nurani, Aprilia Kusbandari Aprilia Kusbandari, Any Guntarti Any Guntarti, Mustofa Ahda Mustofa Ahda, Warsi Warsi, Fitria Nur Aisyah Mubarok, Abdul Rohman Abdul Rohman
Publikováno v:
Sains Malaysiana. 51:2573-2582
The pork adulteration in food is a matter of concern for Muslims worldwide. This study aimed to quantitatively analyze and classify pork and beef in roasted meatballs using the Fourier Transform Infrared (FTIR) spectroscopy method combined with chemo