Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Gunnlaugsdottir, Helga"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qin, Nanbing, Pétursdóttir, Ásta H., Humphries, David J., Desnica, Natasa, Newton, Eric E., Vanhatalo, Aila, Halmemies-Beauchet-Filleau, Anni, Bell, Luke, Givens, D. Ian, Juniper, Darren T., Gunnlaugsdóttir, Helga, Stergiadis, Sokratis
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2023 403
Autor:
Qin, Nanbing, Faludi, Gergely, Beauclercq, Stephane, Pitt, Joe, Desnica, Natasa, Pétursdóttir, Ásta, Newton, Eric E., Angelidis, Angelos, Givens, Ian, Juniper, Darren, Humphries, David, Gunnlaugsdóttir, Helga, Stergiadis, Sokratis
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 October 2021 359
Autor:
Gunnlaugsdottir, Helga
There is a need for a real-time, non-invasive method to monitor blood pH in a patient line during cardiopulmonary bypass, as today’s methods are both invasive and time consuming. Blood pH is an indicator of physiological and biochemical activity in
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-121583
Publikováno v:
In Microchemical Journal January 2019 144:45-50
Autor:
Gunnlaugsdottir, Helga.
Thesis (doctoral)--Lund University, 1997.
Added t.p. with thesis statement inserted.
Added t.p. with thesis statement inserted.
Externí odkaz:
http://books.google.com/books?id=M_FqAAAAMAAJ
Autor:
Pité, Marina, Pinchen, Hannah, Castanheira, Isabel, Oliveira, Luisa, Roe, Mark, Ruprich, Jiri, Rehurkova, Irena, Sirot, Veronique, Papadopoulos, Alexandra, Gunnlaugsdóttir, Helga, Reykdal, Ólafur, Lindtner, Oliver, Ritvanen, Tiina, Finglas, Paul
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2018 240:405-414
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2014 150:353-359
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.