Zobrazeno 1 - 10
of 2 138
pro vyhledávání: '"Gunnarsdottir, I."'
Publikováno v:
In Energy Policy May 2022 164
Publikováno v:
In Renewable and Sustainable Energy Reviews May 2021 141
Publikováno v:
In Renewable and Sustainable Energy Reviews November 2020 133
Autor:
Sigurdardottir M; Department of Anaesthesia and Intensive Care, Landspitali - The National University Hospital of Iceland, Reykjavik; Faculty of Medicine, University of Iceland, Reykjavik., Sigurdsson MI; Department of Anaesthesia and Intensive Care, Landspitali - The National University Hospital of Iceland, Reykjavik; Faculty of Medicine, University of Iceland, Reykjavik., Vias RD; Department of Mathematics, Faculty of Physical Sciences, University of Iceland, Reykjavik., Olafsson Y; Department of Orthopeadics, Landspitali - The National University Hospital of Iceland, Reykjavik., Gunnarsdottir I; Department of Clinical Nutrition, Landspitali - The National University Hospital of Iceland, Reykjavik; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland., Sigurdsson EL; Faculty of Medicine, University of Iceland, Reykjavik; Development Centre for Primary Health Care, Reykjavik, Iceland., Karason S; Department of Anaesthesia and Intensive Care, Landspitali - The National University Hospital of Iceland, Reykjavik; Faculty of Medicine, University of Iceland, Reykjavik. skarason@landspitali.is.
Publikováno v:
Acta orthopaedica [Acta Orthop] 2024 Jul 17; Vol. 95, pp. 392-400. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 17.
Autor:
Ingvarsdottir IE; Department of Clinical Nutrition, Landspitali National University Hospital., Engilbertsdottir S; Department of Clinical Nutrition, Landspitali National University Hospital., Halldorsson TI; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland., Bjornsson ES; Division of Gastroenterology, Deparment of Internal Medicine Landspitali National University Hospital, Faculty of Medicine, University of Iceland., Gunnarsdottir I; Department of Clinical Nutrition, Landspitali National University Hospital, Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland.
Publikováno v:
Laeknabladid [Laeknabladid] 2024 Jun; Vol. 110 (6), pp. 298-306.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Nutrition & Metabolism, 2010 Jan 01. 56(3), 212-216.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48507088
Autor:
Gunnarsdottir I; Professor at the University of Iceland and Head of Department of Clinical Nutrition at Landspítali-National University Hospital.
Publikováno v:
Laeknabladid [Laeknabladid] 2023 Mar; Vol. 109 (3), pp. 125.