Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Gunel, Zehra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tontul, Ismail, Gunel, Zehra
Publikováno v:
In Conductive Hydro Drying of Foods 2025:91-120
Autor:
Gunel, Zehra1,2 (AUTHOR) zehra.gunel@gidatarim.edu.tr, Parlak, Aysegul2 (AUTHOR), Adsoy, Mehmet2 (AUTHOR), Topuz, Ayhan2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2022, Vol. 46 Issue 4, p1-13. 13p.
Autor:
Allaf, Karim, Anandharamakrishnan, C., Babu, Anand, Baeghbali, Vahid, Balasubramaniam, V.M., Bareen, Mohammed Abdullah, Bhasha, Khader, C.A., Mamathi, Chakraborty, Sourav, Coradi, Paulo Carteri, Das, Maitrayee, Farid, Eman, Ghandour, Atef, Gómez-Velasco, C.A., Gunel, Zehra, Gupta, Achala, Huang, Dan, Jha, Aprajeeta, Jia, Guohai, Kavimughil, M., Khasherao, Bhosale Yuvraj, Mohapatra, Asutosh, Moses, J.A., Mounir, Sabah, Mujumdar, Arun S., Nambiar, Reshma B., Negi, Aditi, Niakousari, Mehrdad, Nida, Sundus, Nimbkar, Shubham, Ochoa-Martínez, C.I., Pandita, Ghumika, Prakash, S.P., Raja, Vijayakumar, Ranganathan, Saranya, Sahu, Jatindra K., Sandhya, K., Sanwal, Nikita, Sethupathy, Priyanka, Shatta, Adel, Sunden, Bengt Aake, Sunooj, K.V., Tontul, Ismail, Vanmathi Mugasundari, A., Vélez-Pasos, C., Yoganandan, Mohana, Yoha, K.S., Zhou, Feng, Zongo, Koka
Publikováno v:
In Conductive Hydro Drying of Foods 2025:xi-xiv
Autor:
Gunel, Zehra1 (AUTHOR), Torun, Mehmet1 (AUTHOR), Sahin‐Nadeem, Hilal2 (AUTHOR) hilal.nadeem@adu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2020, Vol. 44 Issue 4, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Dec2018, Vol. 35 Issue 12, p2332-2339. 8p. 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of this study was to prepare different protein-polyphenol complexes, and to determine whether coconut protein can be as efficient as soy protein or whey protein as adsorbent (carrier) for phenolic compounds. Protein-polyphenol complexes were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::46904ace7a4a4585cb0861f2a03f9d0a
https://www.bib.irb.hr/984164
https://www.bib.irb.hr/984164
Glucosy-hesperidin is soluble form of hesperidin which is known for its antioxidant activity. The aim of this study was to evaluate antioxidant activity of glucosyl-hesperidin solutions that were prepared with addition of sugars (sucrose, trehalose o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::3ea291973d2e3d20eaac4d2af7e73f1a
https://www.bib.irb.hr/984161
https://www.bib.irb.hr/984161