Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Gump, B.H."'
Autor:
Zoecklein, B.W., Gump, B.H.
Publikováno v:
In Managing Wine Quality Edition: Second Edition. 2022:135-185
Autor:
Arvanitoyannis, Ioannis S., Battilani, Paola, Bonada, Marcos, Bramley, R.G.V., Caillé, Soline, Canon, Francis, Chandra, S., Chapman, J., Cheynier, Véronique, Christmann, Monika, Cozzolino, D., Culbert, Julie A., Dambergs, R., Dambergs, Robert G., de la Fuente, Arancha, Edwards, Everard J., Ferreira, Vicente, Freund, Maximilian, Gump, B.H., Herderich, Markus J., Jones, Gregory V., Kennedy, James A., Kilmartin, Paul A., Krstic, Mark P., Lesschaeve, Isabelle, Noble, Ann C., Oberholster, Anita, Osborne, J.P., Parker, Mango, Petrovic, Tijana, Power, A.C., Reynolds, Andrew G., Roberts, J.J., Sadras, Victor O., Sáenz-Navajas, María Pilar, Sarni-Manchado, Pascale, Scott, Eileen S., Silva, Angela, Stummer, Belinda E., van Leeuwen, C., Vivier, M.A., Young, P.R., Zoecklein, B.W.
Publikováno v:
In Managing Wine Quality Edition: Second Edition. 2022:xiii-xv
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Managing wine quality 2010:107-133
Autor:
Ferreira, Vicente, Cheynier, Véronique, Sarni-Manchado, Pascale, Kennedy, James A., Zoecklein, Bruce W., Fugelsang, K.C., Gump, B.H., Cozzolino, Daniel, Dambergs, Robert G., Osborne, James P., Lesschaeve, Isabelle, Noble, Ann C., Arvanitoyannis, Ioannis S., van Leeuwen, Cornelis, Young, Philip R., Vivier, Melané, Reynolds, Andrew G., Bramley, Robert G.V., Scott, Eileen S., Stummer, Belinda E., Battilani, Paola, Silva, Angela, Christmann, Monika, Freund, Maximilian
Publikováno v:
In Managing wine quality 2010:xi-xiv
Publikováno v:
Journal of Environmental Science & Health. Part A. Environmental Science & Engineering; Jan1978, Vol. 13 Issue 5/6, p403-410, 8p
Publikováno v:
Journal of Environmental Science & Health. Part A. Environmental Science & Engineering; Jan1977, Vol. 12 Issue 3, p105-113, 9p
Autor:
Haight, K.G, Gump, B.H.
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis; March 1995, Vol. 8 Issue: 1 p71-77, 7p
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.