Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Gulzar Asad"'
Autor:
Gulzar Asad, Ahmed Mahmood, Qadir Muhammad Abdul, Shafiq Muhammad Imtiaz, Ali Sakhawat, Ahmad Ijaz, Mukhtar Muhammad Farooq
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 1, Pp 5-13 (2018)
The present invention was undertaken to study and determine the effect of potassium metabisulphite (6%) and potassium sorbate (350 ppm) treatments on the nutritional quality of osmotically-dehydrated, infrared- and microwave-blanched dried mango slic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bb069bec82d443ab6ab2e71ea8de38b
Autor:
Qadir, Muhammad Abdul, Wattoo, Feroza Hamid, Yaseen, Mehwish, Atta, Sadia, Wattoo, Muhammad Hamid Sarwar, Ahmad, Sheikh Asrar, Gulzar, Asad
Publikováno v:
In Alexandria Journal of Medicine March 2015 51(1):47-52
Autor:
Aslam, Muhammad1 maslamchemist@hotmail.com, Gulzar, Asad2, Asghar, Amina1, Irshad, Misbah3, Kousar, Samreen1, Noreen, Zahra2, Hussain, Abrar2, Mehmood, Rashad3, Ahmad, Umair1
Publikováno v:
Pakistan Journal of Life & Social Sciences. 2020, Vol. 18 Issue 1, p29-34. 6p.
Autor:
Qadir, Muhammad Abdul, Zaidi, Jamshaid Hussain, Ahmad, Shaikh Asrar, Gulzar, Asad, Yaseen, Muhammad, Atta, Sadia, Tufail, Asma
Publikováno v:
In Applied Radiation and Isotopes May 2012 70(5):906-910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pakistan Journal of Analytical & Environmental Chemistry; 6/30/2021, Vol. 22 Issue 1, p13-20, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.