Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Gulsen, Nurettin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
WOS: 000395750400021
In vitro gas production technique (IVGPT) is a routine method in nutritional sciences to determine energy content, organic matter (OM) digestibility, and fermentation kinetics of feedstuffs. After collecting from two ruminal
In vitro gas production technique (IVGPT) is a routine method in nutritional sciences to determine energy content, organic matter (OM) digestibility, and fermentation kinetics of feedstuffs. After collecting from two ruminal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4883::3271f955fc6f521317c12d54dc39cbc3
https://hdl.handle.net/20.500.12395/35671
https://hdl.handle.net/20.500.12395/35671
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GULSEN, Nurettin1 nurettingulsen@gmail.com, UMUCALILAR, Huzur Derya1, ALATAS, Mustafa Selcuk1, HAYIRLI, Armagan2, CITIL, Ozcan Baris1
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2014, Vol. 42, p90-93. 4p.
Publikováno v:
Archives of Animal Nutrition. Apr2002, Vol. 56 Issue 2, p131. 9p.
Autor:
HAYIRLI, Armagan1 ahayirli_2000@yahoo.com, GULSEN, Nurettin2, UMUCALILAR, Huzur Derya2, ALATAS, Mustafa Selcuk1
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2014, Vol. 42, p98-100. 3p.
Autor:
UMUCALILAR, Huzur Derya1 huzurderya@hotmail.com, GULSEN, Nurettin1, GUNER, Ahmet2, HAYIRLI, Armagan3, CITIL, Ozcan Baris1
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2014, Vol. 42, p115-117. 3p.
WOS: 000288117600022
The effects of bacterial inoculants containing homofermentative lactic acid bacteria (HM LAB) alone or in combination with Lactobacillus buchneri on conservation characteristics of baled triticale-Hungarian vetch silage and
The effects of bacterial inoculants containing homofermentative lactic acid bacteria (HM LAB) alone or in combination with Lactobacillus buchneri on conservation characteristics of baled triticale-Hungarian vetch silage and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4883::e45309f0c900313cf3a0b94b284f3aa0
https://hdl.handle.net/20.500.12395/26390
https://hdl.handle.net/20.500.12395/26390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.