Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Guldas Metin"'
Autor:
Guldas Metin
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 60, Iss 2, Pp 129-140 (2016)
In this research article, the effects of bee pollen and royal jelly on the selected probiotic bacteria, as growth factors, were investigated. The probiotic cultures were activated in MRS broth at 37°C. Then, bee pollen and royal jelly (10 mg/100 μL
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9285e222e3304b56b45a9d42915936d5
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 67, Iss 4, Pp 1313-1321 (2015)
In this study, phenolic compounds and antioxidant activities in citrus fruits and their peels were determined, and their stimulatory roles on some lactic acid bacteria were investigated. Phenolic compounds in citrus fruits such as mandarin, lemon,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/faab3ff9252a496bbded1c7adafa28ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
GULDAS, Metin1 mguldas@uludag.edu.tr
Publikováno v:
Uludag Bee Journal. 2023, Vol. 23 Issue 1, p23-36. 14p.
Autor:
Ozmen-Togay, Sine, Gulkun, Gunnur, Degirmencioglu, Nurcan, Guldas, Metin, Yildiz, Elif, Sahan, Yasemin, Gurbuz, Ozan
Publikováno v:
Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka
Volume 72
Issue 1
Volume 72
Issue 1
Probiotički mliječni proizvodi moraju u trenutku konzumacije sadržavati određenu količinu živih probitičkih bakterija. Kefirna kultura sadrži različite vrste mikroorganizama čiji se broj, ovisno o brojnim čimbenicima, može mijenjati tijek
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2017, Vol. 40 Issue 3, pn/a-N.PAG. 8p.