Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Gul, Turan"'
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 10 January 2017 224:636-641
Publikováno v:
In Electrochimica Acta 20 July 2015 171:23-28
Publikováno v:
In Trends in Analytical Chemistry July-August 2015 70:58-66
Publikováno v:
Arquivos Brasileiros de Oftalmologia n.ahead 2022
Arquivos brasileiros de oftalmologia
Conselho Brasileiro de Oftalmologia (CBO)
instacron:CBO
Arquivos Brasileiros de Oftalmologia, Issue: ahead, Published: 14 FEB 2022
Arquivos Brasileiros de Oftalmologia v.86 n.1 2023
Arquivos Brasileiros de Oftalmologia, Volume: 86, Issue: 1, Pages: 46-51, Published: 19 AUG 2021
Arquivos Brasileiros de Oftalmologia (2022)
Arquivos brasileiros de oftalmologia
Conselho Brasileiro de Oftalmologia (CBO)
instacron:CBO
Arquivos Brasileiros de Oftalmologia, Issue: ahead, Published: 14 FEB 2022
Arquivos Brasileiros de Oftalmologia v.86 n.1 2023
Arquivos Brasileiros de Oftalmologia, Volume: 86, Issue: 1, Pages: 46-51, Published: 19 AUG 2021
Arquivos Brasileiros de Oftalmologia (2022)
Purpose: One of the most important disadvantages of using Mini Monoka stents in pediatric canalicular laceration repair is premature stent loss. In this study, we aimed to compare clinical outcomes between the use of Mini Monoka and Masterka monocana
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8bc0538a7342342ff9608d72180a8a7a
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-27492022005002213
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-27492022005002213
Publikováno v:
Journal of Heterocyclic Chemistry. Jan2016, Vol. 53 Issue 1, p263-270. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karacabey, Erkan, Ozcelik, Sehriban Gul, Turan, Merve Secil, Baltacioglu, Cem, Kucukoner, Erdogan
WOS: 000399308000033
Main objective of the current study was to reduce the fat content of fried carrot slices by applying a microwave assisted drying (MAD) step before frying. The effects of MAD and deep-fat-frying conditions on moisture and oil
Main objective of the current study was to reduce the fat content of fried carrot slices by applying a microwave assisted drying (MAD) step before frying. The effects of MAD and deep-fat-frying conditions on moisture and oil
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::39e0ce6afef64d2575abf84a2d94a456
https://hdl.handle.net/11480/3502
https://hdl.handle.net/11480/3502