Zobrazeno 1 - 10
of 1 937
pro vyhledávání: '"Guinee, T"'
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, 2007 Jan 01. 46(2), 117-127.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25564563
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2005 15(6):701-709
Autor:
Guinee, T. P.1 tguinee@moorepark.teagasc.i.e
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. May2004, Vol. 57 Issue 2/3, p99-109. 11p.
Publikováno v:
In Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology 2002 80(4):401-410
Autor:
Gobbetti, M *, Morea, M, Baruzzi, F, Corbo, M.R, Matarante, A, Considine, T, Di Cagno, R, Guinee, T, Fox, P.F
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2002 12(6):511-523
Autor:
Masotti, Fabio1 (AUTHOR) fabio.masotti@unimi.it, Cattaneo, Stefano1 (AUTHOR), Stuknytė, Milda2 (AUTHOR), Ribolzi, Luca Aldo3 (AUTHOR), De Noni, Ivano1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Aug2023, Vol. 76 Issue 3, p607-615. 9p.
Autor:
Guinee, T. P., Fox, P. F.
Publikováno v:
Irish Journal of Food Science and Technology, 1986 Jan 01. 10(2), 97-118.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25558135
Autor:
Guinee, T. P., Fox, P. F.
Publikováno v:
Irish Journal of Food Science and Technology, 1986 Jan 01. 10(2), 73-96.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25558134
Autor:
Guinee, T., Fox, P. F.
Publikováno v:
Irish Journal of Food Science and Technology, 1983 Jan 01. 7(2), 119-128.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25558071