Zobrazeno 1 - 10
of 1 159
pro vyhledávání: '"Guiné, Raquel"'
Autor:
Guiné Raquel P. F., Florença Sofia G., Costa Cristina A., Correia Paula M. R., Ferreira Manuela, Cardoso Ana P., Campos Sofia, Anjos Ofélia, Bacarea Vladimir, Bacarea Anca, Buicu Gabriela, Szasz Simona, Martin-Hadmaș Roxana, Tarcea Monica
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 100309-91 (2024)
Although edible insects (EI) have been consumed for ages in many countries around the world, in most European countries, this is not a traditional practice. Still, it has been encouraged as a sustainable source of animal protein besides other nutrien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e38d8254bd364dafacedf06d58372ba3
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 198-202 (2024)
Today's consumers are becoming more aware of what they eat and the benefits that a healthy diet can provide. Edible insects (EIs) have recently been proposed as a sustainable, protein-rich alternative food source. Consumers' adoption of insects as pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fab4b8df853a4606a3efa22411d1124c
Autor:
Le Turc Nolwenn, Silva Ana Jaquelina, Florença Sofia G., Gonçalves João Carlos, Lemos Edite Teixeira, Lima Maria João, Guiné Raquel P. F.
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 100618-21 (2024)
The regular consumption of vegetables and fruits has been indicated as part of a healthy diet. They are considered healthy foods because they are sources of vitamins, minerals, and fibre. Adequate intake of these foods can reduce the risk of certain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fda2378f18e4bd496e99783fa83ce78
Autor:
Florença, Sofia G., Correia, Paula M.R., Lima, Maria João, Teixeira-Lemos, Edite, Costa, Cristina A., Guiné, Raquel P.F.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science September 2024 37
Autor:
Guiné, Raquel P. F.1 (AUTHOR) sofiaflorenca@outlook.com, Florença, Sofia G.1 (AUTHOR) amarocosta@sc.ipv.pt, Costa, Cristina A.1 (AUTHOR) paulacorreia@esav.ipv.pt, Correia, Paula M. R.1 (AUTHOR), Boustani, Nada M.2 (AUTHOR) nada.mallahboustany@usj.edu.lb, Matran, Irina3 (AUTHOR) irina.matran@umfst.ro, Jakšić, Krešimir4 (AUTHOR) kjaksic@unizd.hr, Chuck-Hernández, Cristina5 (AUTHOR) cristina.chuck@tec.mx, Bartkiene, Elena6 (AUTHOR) elena.bartkiene@lsmuni.lt, Djekic, Ilija7 (AUTHOR) idjekic@agrif.bg.ac.rs, Papageorgiou, Maria8 (AUTHOR) mariapapage@food.teithe.gr, Arias, Leticia G.9 (AUTHOR) lgona@unileon.es, Korzeniowska, Malgorzata10 (AUTHOR) malgorzata.korzeniowska@upwr.edu.pl, Černelič-Bizjak, Maša11 (AUTHOR) masa.cernelic@fvz.upr.si, Klava, Dace12 (AUTHOR) dace.klava@llu.lv, Ferreira, Vanessa13 (AUTHOR) vanessa.nutr@gmail.com, Damarli, Emel14 (AUTHOR), Ferreira, Manuela15 (AUTHOR) mmcferreira@gmail.com
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jun2024, Vol. 14 Issue 11, p1631. 14p.
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 8, Iss 1, Pp 144-52 (2023)
The current study looks at a variety of factors that affect eating patterns. This is about internal and external aspects that lead to a thorough assessment of consumer behavior, with an emphasis on driving forces and obstacles that significantly affe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8a1bd87578443b39a02cd8444dce12f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mehra, Rahul, Kumar, Shiv, Singh, Rajat, Kumar, Naveen, Rathore, Deepshikha, Nayik, Gulzar Ahmad, Alabdallah, Nadiyah M., Monteiro, António, Guiné, Raquel F.F., Kumar, Harish
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 October 2022 15