Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Guimarães, Angélica Sousa"'
Autor:
Guimarães, Angélica Sousa, Haddad, Gabriela de Barros Silva, Guimarães, Jéssica Sousa, Torres Filho, Robledo de Almeida, Fontes, Paulo Rogério, Ramos, Alcinéia de Lemos Souza, Ramos, Eduardo Mendes
Publikováno v:
In Meat Science May 2024 211
Autor:
Dias, Maiara Fonseca, Guimarães, Angélica Sousa, Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio, Silva, Vanessa Riani Olmi, Fontes, Paulo Rogério, Ramos, Alcinéia de Lemos Souza, Ramos, Eduardo Mendes
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 1, pp. 50-60.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2021-0119
Autor:
Rodrigues, Lorena Mendes1 (AUTHOR), Guimarães, Angélica Sousa1 (AUTHOR), de Lima Ramos, Johnathan1 (AUTHOR), de Almeida Torres Filho, Robledo2 (AUTHOR), Fontes, Paulo Rogério3 (AUTHOR), de Lemos Souza Ramos, Alcinéia1 (AUTHOR), Ramos, Eduardo Mendes1 (AUTHOR) emramos@ufla.br
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Oct2022, Vol. 53 Issue 6, p923-934. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos, de Souza, Vanessa Rios, Lago, Amanda Maria Teixeira, Carvalho, Gabriel Ribeiro, Curi, Paula Nogueira, Guimarães, Angélica Sousa, Queiroz, Fabiana
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Nov2021, Vol. 58 Issue 11, p4167-4177, 11p