Zobrazeno 1 - 10
of 1 535
pro vyhledávání: '"Guillermo A Garcia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andres Chaponan-Lavalle, Luis Guillermo Azanedo Garcia, Karla Hernandez Randich, Yolanda Chaponan-Lavalle, Karina Ordaya-Gonzales, Jose Arriola-Montenegro
Publikováno v:
Journal of Family Medicine and Primary Care, Vol 13, Iss 11, Pp 5407-5410 (2024)
Ectodermal dysplasia (ED) is a spectrum of inherited disorders that compromise the development and function of ectodermal structures, like hair, nails, and teeth. This case report describes a 17-year-old male with sparse hair and cognitive difficulti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/243cb1250c0d484e871954e90ad2d939
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ramírez Arias, José Luis1
Publikováno v:
Anales de Radiologia, Mexico. ene-mar2015, Vol. 14 Issue 1, p129-131. 3p.
Autor:
Rodríguez, Rogelio Hernández
Publikováno v:
Foro Internacional, 2009 Jan 01. 491 (195), 210-212.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27755799
Autor:
Garabano, Sandra
Publikováno v:
Chasqui, 2007 Nov 01. 36(2), 153-154.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/29742216
Publikováno v:
Frontiers in Nephrology, Vol 3 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfeb130649214594bbf57740117e173d
Autor:
Abdo Hassoun, Guillermo Garcia-Garcia, Hana Trollman, Sandeep Jagtap, Carlos Parra-López, Janna Cropotova, Zuhaib Bhat, Piera Centobelli, Abderrahmane Aït-Kaddour
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 7, Iss , Pp 100535- (2023)
Embracing innovation and emerging technologies is becoming increasingly important to address the current global challenges facing many food industry sectors, including the dairy industry. Growing literature shows that the adoption of technologies of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6d87dc71ee6446783fec2eb55f92bcb
Autor:
Abdo Hassoun, Janna Cropotova, Hana Trollman, Sandeep Jagtap, Guillermo Garcia-Garcia, Carlos Parra-López, Nilesh Nirmal, Fatih Özogul, Zuhaib Bhat, Abderrahmane Aït-Kaddour, Gioacchino Bono
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100505- (2023)
Fish and other seafood products represent a valuable source of many nutrients and micronutrients for the human diet and contribute significantly to global food security. However, considerable amounts of seafood waste and by-products are generated alo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32e2a2d2b72949ac8ea7996f17450e48