Zobrazeno 1 - 10
of 368
pro vyhledávání: '"Guidi E"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Napoli I, Guidi E., Arcidiacono C., Esposito C., Marta E., Novara C., Procentese F., Guazzini A., Agueli B., Gonzales Leone F., Meringolo P., Marzana D.
This study investigated how young Italian people experienced the period of peak spread of COVID-19 in their country by probing their emotions, thoughts, events, and actions related to interpersonal and community bonds. This approach to the pandemic w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::a1e4b9519c6de84f6aae216c2246fb33
http://hdl.handle.net/11588/848339
http://hdl.handle.net/11588/848339
Publikováno v:
European Journal of Epidemiology, 1991 Jul 01. 7(4), 358-364.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3521197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Veterinary forensic sciences to solve a fatal case of predation on flamingos (Phoenicopterus roseus)
Autor:
Rubini, S, Barbieri, S, Gaudio, Rm, Govoni, G, Berna, Gr, Fico, R, Lorenzini, R, Fontana, Mc, Taddei, R, Tassinari, M, Frisoni, P, Guidi, E, Bergamini, M.
Publikováno v:
Veterinaria italiana. 54(2)
The present case study concerns a case of predation of 4 individuals of captive pink flamingo in Emilia Romagna Region, Northeastern Italy. The pink flamingo (Phoenicopterus roseus) is a species included in the Red List of Threatened Species establis
Autor:
Brosio, F., Kuhdari, P., Stefanati, A., Sulcaj, N., Silvia Lupi, Guidi, E., Bergamini, M., Gabutti, G.
Publikováno v:
Journal of Preventive Medicine and Hygiene
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Introduction: Hospital infections, or “healthcare associated infections” (HAI) represent the most frequent and serious complications of health care. Hence, there is a necessity to adopt safe care practices which are able to prevent or control the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barrai, I., Nenci, I., Guidi, E., Dell'Acqua, G., Formica, G., Barbujani, G., Marzola, A., Marani, G., Barale, R., Beretta, M.
Publikováno v:
Journal of Epidemiology and Community Health (1979-), 1991 Jun 01. 45(2), 107-111.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25567152
Autor:
Guidi, E., SABRINA ALBONETTI
Publikováno v:
Alma Mater Studiorum Università di Bologna-IRIS
Lo Standard Internazionale UNI EN ISO 22005:2008 (1) fornisce i principi e specifica i requisiti di base per la progettazione ed l’implementazione di un Sistema di Rintracciabilità per alimenti e mangimi. Tale sistema può essere applicato a quals
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6c0793db143bc67c3608f909f3879f59
http://hdl.handle.net/11585/100451
http://hdl.handle.net/11585/100451