Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Guidi, Giada"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baroni, Luciana, Bonetto, Chiara, Solinas, Irene, Visaggi, Pierfrancesco, Galchenko, Alexey V., Mariani, Lucia, Bottari, Andrea, Orazzini, Mattia, Guidi, Giada, Lambiase, Christian, Ceccarelli, Linda, Bellini, Massimo, Savarino, Edoardo V., de Bortoli, Nicola
Publikováno v:
European Journal of Investigation in Health, Psychology & Education (EJIHPE); Dec2023, Vol. 13 Issue 12, p2736-2746, 11p
Autor:
Martinucci, Irene1, Guidi, Giada1, Savarino, Edoardo V.2, Frazzoni, Marzio3, Tolone, Salvatore4, Frazzoni, Leonardo5, Fuccio, Lorenzo5, Bertani, Lorenzo1, Bodini, Giorgia6, Ceccarelli, Linda1, Savarino, Vincenzo6, Marchi, Santino1, de Bortoli, Nicola1
Publikováno v:
Gastroenterology Research & Practice. 4/19/2018, p1-7. 7p.
Autor:
de Bortoli, Nicola, Guidi, Giada, Nardi, Katia, Stella, Alessandra, Tolone, Salvatore, Frazzoni, Marzio, Frazzoni, Leonardo, Fuccio, Lorenzo, Bellini, Massimo, Savarino, Vincenzo, Marchi, Santino, Savarino, Edoardo V.
Publikováno v:
In Gastroenterology April 2017 152(5) Supplement 1:S751-S751
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giorgia Bodini, Lorenzo Fuccio, Irene Martinucci, Nicola de Bortoli, Salvatore Tolone, G. Guidi, Lorenzo Bertani, Leonardo Frazzoni, Santino Marchi, Marzio Frazzoni, Linda Ceccarelli, Edoardo Savarino, Vincenzo Savarino
Publikováno v:
Gastroenterology Research and Practice
Gastroenterology Research and Practice, Vol 2018 (2018)
Gastroenterology Research and Practice, Vol 2018 (2018)
Background and Aims. By means of 24 h impedance-pH monitoring, we aimed to evaluate the effect of two different meals with a bromatological balanced composition: one with a prevailing component of animal proteins and the other with vegetable proteins
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::520e4fbace92b0aefda2cf9dce7d8617
http://hdl.handle.net/11577/3333966
http://hdl.handle.net/11577/3333966