Zobrazeno 1 - 10
of 1 235
pro vyhledávání: '"Gui, Zhu"'
Publikováno v:
Progress in Modern Biomedicine. Oct2024, Vol. 24 Issue 19, p3609-3615. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 6 (2024)
ABSTRACT Numerous studies have supported that nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD) is highly associated with gut microbiota dysbiosis. Ling-Gui-Zhu-Gan decoction (LG) has been clinically used to treat NAFLD, but the underlying mechanism remains u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dddcee9191a24f2fab1cbfaa6568e92a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 16, Pp e35426- (2024)
Ling Gui Zhu Gan decoction (LGZGD) is a traditional Chinese medicine (TCM) prescription that is widely used in cardiovascular disease clinical prevention and treatment with high efficacy. Recent studies have shown that LGZGD can also be used in hyper
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9bacd467a1c64b72bdd35a707cd83c34
Autor:
Zimengwei Ye, Yi Zhao, Yanjing Cui, Bingrui Xu, Fan Wang, Dandan Zhao, Guangtong Dong, Zhufeng Wang, Rui Wu
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 15 (2024)
Introduction: Obesity, a global epidemic, is caused by an imbalance between energy intake and expenditure. The induction of white adipose browning to increase heat production has emerged as a potential effective strategy to address obesity. Ling-gui-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b257bc08313480ebf0fe01096a022f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jingyuan Zhang1, Dongqing Yang2, Juan Zhao3, Yun Ling1, Chunxiang Zhou1 chunxiangzhou@njucm.edu.cn
Publikováno v:
Current Topics in Nutraceutical Research. Feb2023, Vol. 21 Issue 1, p1-9. 9p.