Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Guha, Manisha"'
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 August 2011 86(2):872-876
Autor:
Swaminathan, Indhurathna1,2, Guha, Manisha1,2 manishag2012@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2018, Vol. 42 Issue 6, p1-1. 8p.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2006 39(1):20-26
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2003 57(2):135-144
Autor:
GUHA, MANISHA, ALI, S. ZAKIUDDIN1
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Dec2011, Vol. 42 Issue 6, p451-458. 8p.
Functional Properties of Slow Carbohydrate Digestible Rice Produced Adapting Hydrothermal Treatment.
Autor:
Guha, Manisha1 (AUTHOR) guha84@yahoo.com, Shetty Umesh, Shankar1 (AUTHOR), Reddy, S.Yella2 (AUTHOR), Malleshi, N.G.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov/Dec2011, Vol. 14 Issue 6, p1305-1317. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guha, Manisha1 (AUTHOR), Zakiuddin Ali, S.1 (AUTHOR) gst@cscftri.ren.nic.in
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. Nov2002, Vol. 5 Issue 3, p509-521. 13p. 3 Charts.
Autor:
GUHA, MANISHA1 guha84@yahoo.com, ALI, S. ZAKIUDDIN1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2006, Vol. 30 Issue 6, p706-716. 11p. 1 Chart, 6 Graphs.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 29:363-373
Studies were carried out on the replacement of sugar with stevioside and liquid sorbitol (SO); addition of hydrocolloids, emulsifiers with and without 10% debittered fenugreek seed powder (DFSP) to a mixture of stevioside and SO on the rheological, m