Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Gugole Ottaviano, Fernanda"'
Autor:
Garitta, Lorena, Langohr, Klaus, Elizagoyen, Eliana, Gugole Ottaviano, Fernanda, Gómez, Guadalupe, Hough, Guillermo
Publikováno v:
In Food Quality and Preference September 2018 68:371-376
Publikováno v:
Archives of Food and Nutritional Science. 6:016-025
Willingness to pay (WTP) and sensory acceptability for minimally processed (MP) vegetables were studied. A total of 116 participants of two different household incomes (HI) were considered. Two types of preparations (bags with whole vegetables and tr
Autor:
Arce, Soledad1,2 (AUTHOR), Gugole Ottaviano, Fernanda1,2 (AUTHOR), Sosa, Miriam1,3 (AUTHOR) miriam@desa.edu.ar
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Apr2021, Vol. 36 Issue 2, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.