Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Gugino, Ignazio Maria"'
Autor:
Pirrone, Antonino, Naselli, Vincenzo, Prestianni, Rosario, Gugino, Ignazio Maria, Viola, Enrico, Amato, Filippo, Porrello, Antonella, Todaro, Aldo, Maggio, Antonella, Bruno, Maurizio, Settanni, Luca, Radici, Carmelo, Guzzon, Raffaele, Schicchi, Rosario, Moschetti, Giancarlo, Francesca, Nicola, Alfonzo, Antonio
Publikováno v:
In Food Research International January 2025 199
Autor:
Allegra, Alessio, Eugenia, Guccione, Casales, Fabrizio Giuseppe, Gimenez, Maria José, Alessandra, Gallotta, Gugino, Ignazio Maria, Daniela, Pampinella, Sortino, Giuseppe
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology August 2024 214
Autor:
Gugino, Ignazio Maria, Alfeo, Vincenzo, Ashkezary, Mansour Rabie, Marconi, Ombretta, Pirrone, Antonino, Francesca, Nicola, Cincotta, Fabrizio, Verzera, Antonella, Todaro, Aldo
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2024 435
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessio, Allegra1 (AUTHOR), Eugenia, Guccione1 (AUTHOR), Casales, Fabrizio Giuseppe1 (AUTHOR), Gimenez, Maria José2 (AUTHOR), Alessandra, Gallotta3 (AUTHOR), Gugino, Ignazio Maria1 (AUTHOR), Daniela, Pampinella1 (AUTHOR), Giuseppe, Sortino1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Postharvest Biology & Technology. Aug2024, Vol. 214, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Alessia Benanti, Mansour Rabie Ashkezary, Ignazio Maria Gugino, Michele Canale, Samira Yeganehzad, Aldo Todaro
The aim of this study was to investigate a novel composite flour containing one of the old Sicilian wheat landraces called Maiorca and the resultant biscuits. In this study, the effect of replacing soft wheat flour with Maiorca malt flour and commerc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0bcb4749826c5643c47f96ad1f0f577f
https://hdl.handle.net/10447/582873
https://hdl.handle.net/10447/582873