Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Guery E"'
Autor:
Le Cam Duchez, V., Ternisien, C., Guery, E. A., Eschwège, V., Jeanpierre, E., Nougier, C., Proulle, V., Stepanian, A., Tuffigo, M., Marlu, R., Pouplard, C.
Publikováno v:
International Journal of Laboratory Hematology; Dec2024, Vol. 46 Issue 6, p1118-1122, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Archives de pédiatrie February 2018 25(2):84-88
Autor:
Pouplard, C., Rollin, J., Carlo, A., Bauters, A., Savard, P., Jaouen, S., Maucorps, L., Vayne, C., Guery, E., Gruel, Y.
Publikováno v:
In Research and Practice in Thrombosis and Haemostasis October 2023 7 Supplement 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Christian Aussel, Jean-Claude Melchior, Faure, J., Paul, M., Canouï-Poitrine, F., Yves Boirie, Forasassi, C., Guery, E., Le Corvoisier, P., Neveux, N., Astier, A., Raynaud-Simon, A., Stephane Walrand, Cynober, L., Bouillanne, O.
Publikováno v:
JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition
JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition, Société Francophone Nutrition Clinique et Métabolisme (SFNEP). FRA.; Société Française de Nutrition (SFN). FRA., Nov 2016, Montpellier, France. 441 p
JFN 2016-Livre des résumés. 2016; JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition, Montpellier, FRA, 2016-11-30-2016-12-02, 72-72
HAL
JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition, Société Francophone Nutrition Clinique et Métabolisme (SFNEP). FRA.; Société Française de Nutrition (SFN). FRA., Nov 2016, Montpellier, France. 441 p
JFN 2016-Livre des résumés. 2016; JFN 2016, Journées Francophones de Nutrition, Montpellier, FRA, 2016-11-30-2016-12-02, 72-72
HAL
Forum des prix SFN - Impact des facteurs environnementaux et génétiques sur la consommation et l'utilisation des nutriments; National audience; Introduction et but de l’étude : La prise en charge nutritionnelle de la sarcopénie et de la dénutr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::55023e53cf877130565b21601334f163
https://hal.inrae.fr/hal-02740860
https://hal.inrae.fr/hal-02740860
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O. Bouillanne, J.-C. Melchior, C. Faure, F. Canouï-Poitrine, M. Paul, Y. Boirie, B. Dérick, D. Chevenne, C. Forasassi, E. Guery E, S. Herbaud, P. Le Corvoisier, N. Neveux, V. Nivet Antoine, A. Astier, A. Raynaud-Simon, E. Valiente, S. Walrand, L. Cynober, C. Aussel
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 34:S17-S18