Zobrazeno 1 - 10
of 962
pro vyhledávání: '"Guerrini L."'
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering October 2018 234:57-62
Autor:
Trapani, S., Breschi, C., Cecchi, L., Guerrini, L., Mulinacci, N., Parenti, A., Canuti, V., Picchi, M., Caruso, G., Gucci, R., Zanoni, B.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2017 207:24-34
Autor:
Trapani, S., Guerrini, L., Masella, P., Parenti, A., Canuti, V., Picchi, M., Caruso, G., Gucci, R., Zanoni, B.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2017 195:182-190
Publikováno v:
JOURNAL OF SUSTAINABILITY SCIENCE AND MANAGEMENT. 17:181-194
Quinoa (Chenopodium Quinoa) is a trendsetter crop as it is a great source of vitamins, proteins and minerals and it is a gluten-free pseudocereal. Agriculture is a sector that contributes to climate change through greenhouse gas emissions. In Ecuador
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Received: January 27th, 2023 ; Accepted: May 8th, 2023 ; Published: May 19th, 2023 ; Correspondence: lorenzo.guerrini@unipd.it Tomato drying is a time-consuming industrial process. Moreover, the prolonged use of high temperatures decreases the qualit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b55916f9325ab5612ee90140e5e37e1d
http://hdl.handle.net/10492/8236
http://hdl.handle.net/10492/8236
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guerrini, L.1 (AUTHOR) lorenzo.guerrini@unifi.it, Calamai, L.1 (AUTHOR), Angeloni, G.1 (AUTHOR), Masella, P.1 (AUTHOR), Parenti, A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Jul2020, Vol. 26 Issue 3, p271-278. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.