Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"Guerrero, Leandro D."'
Autor:
Orellana, Esteban, Guerrero, Leandro D., Davies-Sala, Carol, Altina, Melisa, Pontiggia, Rodrigo M., Erijman, Leonardo
Publikováno v:
In Bioresource Technology January 2022 343
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bovio-Winkler, Patricia1 (AUTHOR), Guerrero, Leandro D.2 (AUTHOR), Erijman, Leonardo2 (AUTHOR), Oyarzúa, Pía3 (AUTHOR), Suárez-Ojeda, María Eugenia3 (AUTHOR), Cabezas, Angela4 (AUTHOR), Etchebehere, Claudia1 (AUTHOR) cetchebehere@iibce.edu.uy
Publikováno v:
BMC Microbiology. 2/21/2023, Vol. 23 Issue 1, p1-19. 19p.
Autor:
Pereira-Mora, Luciana1,2,3 lupereira@fq.edu.uy, Guerrero, Leandro D.4, Erijman, Leonardo4,5, Fernández-Scavino, Ana1
Publikováno v:
Applied & Environmental Microbiology. Apr2024, Vol. 90 Issue 4, p1-14. 14p.
Autor:
Rosa, Silvina M., Behrends Kraemer, Filipe, Soria, Marcelo A., Guerrero, Leandro D., Morrás, Héctor J.M., Figuerola, Eva L.M., Erijman, Leonardo
Publikováno v:
In Applied Soil Ecology March 2014 75:172-180
Publikováno v:
Microbial Ecology, 2010 Apr 01. 59(3), 436-444.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40605848
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferrero Marcela A, Di Marzio Walter D, Guerrero Leandro D, Riva Mercadal Juan P, Lozada Mariana, Dionisi Hebe M
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 8, Iss 1, p 50 (2008)
Abstract Background Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs), widespread pollutants in the marine environment, can produce adverse effects in marine organisms and can be transferred to humans through seafood. Our knowledge of PAH-degrading bacterial p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c8b3e030f684634a80e6ed7bd1903fe