Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Guerra, Daniela Rigo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guerra, Daniela Rigo
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações do UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)
instacron:UFSM
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior - CAPES In the processing of olive fruits, large amounts of by-products are generated. The olive oil extraction process generates about 80% of by-products, such as bagasse. With this by-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::250218b543eaba256f3e495b03a56e24
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/25120
http://repositorio.ufsm.br/handle/1/25120
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Speroni, Caroline Sefrin, Beutinger Bender, Ana Betine, Guerra, Daniela Rigo, Bolson Moro, Karine Inês, da Silva, Leila Picolli, Emanuelli, Tatiana
Publikováno v:
Revista Acadêmica: Ciência Animal; 2019 Supplement, Vol. 17, p156-157, 2p