Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Guerfel, Mokhtar"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Acta Histochemica January 2018 120(1):1-10
Publikováno v:
In Process Biochemistry April 2013 48(4):723-729
Publikováno v:
Plant and Soil, 2008 Jan 01. 311(1/2), 121-129.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24129826
Autor:
Baccouri, Olfa, Bendini, Alessandra, Cerretani, Lorenzo, Guerfel, Mokhtar, Baccouri, Béchir, Lercker, Giovanni, Zarrouk, Mokhtar, Daoud Ben Miled, Douja
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2008 111(2):322-328
Autor:
Baccouri, Olfa, Guerfel, Mokhtar, Baccouri, Bechir, Cerretani, Lorenzo, Bendini, Alessandra, Lercker, Giovanni, Zarrouk, Mokhtar, Daoud Ben Miled, Douja
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2008 109(4):743-754
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BACCOURI, BECHIR1, GUERFEL, MOKHTAR1, ZARROUK, WISSEM1, TAAMALLI, WAEL1, DAOUD, DOUJA1, ZARROUK, MOKHTAR
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Feb2011, Vol. 35 Issue 1, p161-176. 16p.
Autor:
Zaghdoud, Chokri, Maâroufi-Dguimi, Houda, Ouni, Youssef, Guerfel, Mokhtar, Gouia, Houda, Negaz, Kamel-Eddine, Ferchichi, Ali, Debouba, Mohamed
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 12, No 12 (2013)
While salinity effects have been largely documented in crop plants, little data are available on Nicotiana rustica species (snuff tobacco), mainly nitrogen metabolism changes. Here, tobacco (N. rustica L. var. Souffi) seedlings were grown for one mon
Autor:
Ouni Youssef, Zarrouk Mokhtar, Guerfel Mokhtar, Salma Nayet Mohamed, Chedly Abdelly, Flamini Guido
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 48:74-81
Summary While there has been considerable work examining the effect of malaxation time on different characteristics of olive oils, there have been few that deal with all the major aspects. Here, the influence of malaxation time was evaluated using ma