Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Guemra, Samuel"'
Autor:
Gebara, Telma Souza e Silva, Felicidade, Ingrid, Costa, Giselle Nobre, de Ramos, Marilia Zaparolli, Bonde, Ana Carolina, Palermo, Giovani, Guemra, Samuel, Peres, José Henrique de Souza, Mantovani, Mário Sérgio, Napoli, Rodrigo Picheth Di, Campos, Antônio Carlos Ligocki
Publikováno v:
In Nutrition December 2023 116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista chilena de nutrición, Volume: 47, Issue: 1, Pages: 14-21, Published: FEB 2020
RESUMEN Se evaluó el efecto de la temperatura sobre la desnaturalización de proteínas y la reacción de Maillard en leche entera y descremada con lactosa hidrolizada. Las leches hidrolizadas se trataron térmicamente a 100, 110, 120 y 130 °C dura
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::ed9e3d5a600ca6308e3f73a7d5c402c5
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182020000100014&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0717-75182020000100014&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monzani, PauloS.1,2,3,4 (AUTHOR), Guemra, Samuel1,2 (AUTHOR), Adona, PauloR.1,2 (AUTHOR), Ohashi, OtavioM.5 (AUTHOR), Meirelles, FlávioV.6 (AUTHOR), Wheeler, MatthewB.3,4 (AUTHOR) mbwheele@illinois.edu
Publikováno v:
Animal Biotechnology. 2015, Vol. 26 Issue 2, p136-142. 7p. 3 Black and White Photographs, 1 Diagram, 2 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barros, Fabiana Dakkach de Almeida, Adona, Paulo Roberto, Guemra, Samuel, Damião, Bruno Cesar Michelette
Publikováno v:
Animal Science Journal; Oct2019, Vol. 90 Issue 10, p1343-1349, 7p