Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Guedes CM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valente IM; REQUIMTE, LAQV, ICBAS, School of Medicine and Biomedical Sciences, University of Porto, Porto, Portugal.; REQUIMTE, LAQV, Departament of Chemistry and Biochemistry, Faculty of Sciences, University of Porto, Porto, Portugal., Sousa C; REQUIMTE, LAQV, ICBAS, School of Medicine and Biomedical Sciences, University of Porto, Porto, Portugal., Almeida M; Veterinary and Animal Research Centre (CECAV) and Associate Laboratory for Veterinary and Animal Science (AL4AnimalS), Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, Vila Real, Portugal., Miranda C; Centre for the Research and Technology Agro-Environmental and Biological Sciences (CITAB), Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Vila Real, Portugal., Pinheiro V; Veterinary and Animal Research Centre (CECAV) and Associate Laboratory for Veterinary and Animal Science (AL4AnimalS), Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, Vila Real, Portugal., Garcia-Santos S; Centre for the Research and Technology Agro-Environmental and Biological Sciences (CITAB), Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Vila Real, Portugal., Ferreira LMM; Centre for the Research and Technology Agro-Environmental and Biological Sciences (CITAB), Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Vila Real, Portugal., Guedes CM; Veterinary and Animal Research Centre (CECAV) and Associate Laboratory for Veterinary and Animal Science (AL4AnimalS), Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, Vila Real, Portugal., Maia MRG; REQUIMTE, LAQV, ICBAS, School of Medicine and Biomedical Sciences, University of Porto, Porto, Portugal., Cabrita ARJ; REQUIMTE, LAQV, ICBAS, School of Medicine and Biomedical Sciences, University of Porto, Porto, Portugal., Fonseca AJM; REQUIMTE, LAQV, ICBAS, School of Medicine and Biomedical Sciences, University of Porto, Porto, Portugal., Trindade H; Centre for the Research and Technology Agro-Environmental and Biological Sciences (CITAB), Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro, Vila Real, Portugal.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2023 Dec 15; Vol. 14, pp. 1231777. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 15 (Print Publication: 2023).
Autor:
Guedes CM; Veterinary and Animal Research Centre (CECAV), Associate Laboratory for Veterinary and Animal Science (AL4AnimalS), University of Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, 5000-801 Vila Real, Portugal., Almeida M; Veterinary and Animal Research Centre (CECAV), Associate Laboratory for Veterinary and Animal Science (AL4AnimalS), University of Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, 5000-801 Vila Real, Portugal., Closson M; Higher Institute of Agronomy, University of Lisbon, Tapada da Ajuda, 1349-017 Lisbon, Portugal., Garcia-Santos S; Centre for the Research and Technology Agro-Environmental and Biological Sciences (CITAB), University of Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, 5000-801 Vila Real, Portugal., Lorenzo JM; Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Rúa Galicia No 4, Parque Tecnológico de Galicia, San Cibrao das Viñas, 32900 Ourense, Spain.; Área de Tecnología de los Alimentos, Facultad de Ciencias de Ourense, Universidad de Vigo, 32004 Ourense, Spain., Domínguez R; Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Rúa Galicia No 4, Parque Tecnológico de Galicia, San Cibrao das Viñas, 32900 Ourense, Spain., Ferreira L; Centre for the Research and Technology Agro-Environmental and Biological Sciences (CITAB), University of Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, 5000-801 Vila Real, Portugal., Trindade H; Centre for the Research and Technology Agro-Environmental and Biological Sciences (CITAB), University of Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, 5000-801 Vila Real, Portugal., Silva S; Veterinary and Animal Research Centre (CECAV), Associate Laboratory for Veterinary and Animal Science (AL4AnimalS), University of Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, 5000-801 Vila Real, Portugal., Pinheiro V; Veterinary and Animal Research Centre (CECAV), Associate Laboratory for Veterinary and Animal Science (AL4AnimalS), University of Trás-os-Montes e Alto Douro, Quinta de Prados, 5000-801 Vila Real, Portugal.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Aug 11; Vol. 11 (16). Date of Electronic Publication: 2022 Aug 11.