Zobrazeno 1 - 10
of 600
pro vyhledávání: '"Gudjónsdóttir M"'
Autor:
Sigurðardóttir AR; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Sæmundargata 12, 102 Reykjavík, Iceland., Sveinsdóttir HI; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Sæmundargata 12, 102 Reykjavík, Iceland.; Matís, Food and Biotech R&D, Vínlandsleið 12, 113 Reykjavík, Iceland., Schultz N; Videometer A/S, 2730 Herlev, Denmark., Einarsson H; Faculty of Computer Science, University of Iceland, Bjargargata 1, 102 Reykjavík, Iceland., Gudjónsdóttir M; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Sæmundargata 12, 102 Reykjavík, Iceland.; Matís, Food and Biotech R&D, Vínlandsleið 12, 113 Reykjavík, Iceland.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Sep 18; Vol. 13 (18). Date of Electronic Publication: 2024 Sep 18.
Autor:
Gudjónsdóttir M; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Nýi Garður, Sæmundargata 12, 102 Reykjavík, Iceland.; Matis Food and Biotech R&D, Vínlandsleid 12, 113 Reykjavík, Iceland., Hilmarsdóttir GS; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Nýi Garður, Sæmundargata 12, 102 Reykjavík, Iceland.; Matis Food and Biotech R&D, Vínlandsleid 12, 113 Reykjavík, Iceland., Ögmundarson Ó; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Nýi Garður, Sæmundargata 12, 102 Reykjavík, Iceland., Arason S; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Nýi Garður, Sæmundargata 12, 102 Reykjavík, Iceland.; Matis Food and Biotech R&D, Vínlandsleid 12, 113 Reykjavík, Iceland.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Apr 13; Vol. 13 (8). Date of Electronic Publication: 2024 Apr 13.
Autor:
Fernandes CM; Faculty of Food Science and Nutrition University of Iceland Reykjavík Iceland.; Faculty of Sciences and Technology University of Cape Verde Praia, Santiago Cape Verde., Sveinsdóttir HI; Faculty of Food Science and Nutrition University of Iceland Reykjavík Iceland.; Matís Ohf./Icelandic Food and Biotech R&D Reykjavík Iceland., Tómasson T; UNESCO GRÓ-Fisheries Training Programme Hafnarfjorður Iceland., Arason S; Faculty of Food Science and Nutrition University of Iceland Reykjavík Iceland.; Matís Ohf./Icelandic Food and Biotech R&D Reykjavík Iceland., Gudjónsdóttir M; Faculty of Food Science and Nutrition University of Iceland Reykjavík Iceland.; Matís Ohf./Icelandic Food and Biotech R&D Reykjavík Iceland.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2024 Apr 08; Vol. 12 (7), pp. 4849-4864. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 08 (Print Publication: 2024).
Autor:
Hassoun A; Sustainable AgriFoodtech Innovation & Research (SAFIR), Arras, France.; Syrian AcademicExpertise (SAE), Gaziantep, Turkey., Bekhit AE; Department of Food Science, University of Otago, Dunedin, New Zealand., Jambrak AR; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, Zagreb, Croatia., Regenstein JM; Department of Food Science, Cornell University, Ithaca, New York, USA., Chemat F; Green Extraction Team, INRAE, Avignon University, Avignon, France., Morton JD; Department of Wine Food and Molecular Biosciences, Lincoln University, Lincoln, New Zealand., Gudjónsdóttir M; Faculty of Food Science and Nutrition, School of Health Sciences, University of Iceland, Reykjavík, Iceland., Carpena M; Department of Analytical Chemistry and Food Science, Faculty of Science, Universidade de Vigo, Nutrition and Bromatology Group, Ourense, Spain., Prieto MA; Department of Analytical Chemistry and Food Science, Faculty of Science, Universidade de Vigo, Nutrition and Bromatology Group, Ourense, Spain., Varela P; Fisheries and Aquaculture Research, Nofima - Norwegian Institute of Food, Ås, Norway., Arshad RN; Institute of High Voltage & High Current, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor, Malaysia., Aadil RM; National Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, Pakistan., Bhat Z; Division of Livestock Products Technology, SKUAST-J, Jammu, India., Ueland Ø; Fisheries and Aquaculture Research, Nofima - Norwegian Institute of Food, Ås, Norway.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2024; Vol. 64 (2), pp. 407-437. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 05.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nguyen HT; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Aragata 14, 102 Reykjavik, Iceland.; Faculty of Food Technology, Nha Trang University, 02 Nguyen Dinh Chieu, Nha Trang 650000, Vietnam., Bao HND; Faculty of Food Technology, Nha Trang University, 02 Nguyen Dinh Chieu, Nha Trang 650000, Vietnam., Dang HTT; Faculty of Food Technology, Nha Trang University, 02 Nguyen Dinh Chieu, Nha Trang 650000, Vietnam., Tómasson T; UNESCO GRÓ-Fisheries Training Programme, Fornubudum 5, 220 Hafnarfjordur, Iceland., Arason S; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Aragata 14, 102 Reykjavik, Iceland.; Matis, Icelandic Food and Biotech R&D, Vinlandsleid 12, 113 Reykjavik, Iceland., Gudjónsdóttir M; Faculty of Food Science and Nutrition, University of Iceland, Aragata 14, 102 Reykjavik, Iceland.; Matis, Icelandic Food and Biotech R&D, Vinlandsleid 12, 113 Reykjavik, Iceland.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Dec 19; Vol. 11 (24). Date of Electronic Publication: 2022 Dec 19.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.