Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Gudipati, Venkateshwarlu"'
Autor:
Martin Xavier, K.A., Hauzoukim, Kannuchamy, Nagalakshmi, Balange, Amjad K., Chouksey, M.K., Gudipati, Venkateshwarlu
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 August 2017 169:433-440
Autor:
Gonugodugu Praveen Kumar, Kochery Augustine Martin Xavier, Binaya Bhusan Nayak, Hirekudel Sanath Kumar, Gudipati Venkateshwarlu, Kaushik Benerjee, Mocherla Bhargavi Priyadarshini, Amjad K. Balange
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 46
Autor:
Koli, Jayappa M., Basu, Subrata, Nayak, Binay B., Patange, Surendra B., Pagarkar, Ashif U., Gudipati, Venkateshwarlu
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing July 2012 90(3):555-562
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kumar, G. Praveen, Xavier, K. A. Martin, Nayak, Binaya Bhusan, Sanath Kumar, H., Gudipati, Venkateshwarlu, Senapathi, Sushree Ratnamanjari, Balange, Amjad Khansaheb
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2023, Vol. 21 Issue 1, p139-155, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kunnath, Sarika, Jaganath, Bindu, Panda, Satyen Kumar, Balange, Amjad K, Gudipati, Venkateshwarlu
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Oct2021, Vol. 27 Issue 7, p608-618, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.