Zobrazeno 1 - 10
of 325
pro vyhledávání: '"Guccione E."'
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :351-358
Edible coatings may be used to extend the shelf life of fresh-cut fruit products by controlling respiration and transpiration reducing overall quality decay. In this study, the effects of xanthan gum, combined with calcium ascorbate treatment, on col
Autor:
Guccione, E.1 eugenia.guccione@unipa.it, Allegra, A.1, Farina, V.1, Inglese, P.1, Sortino, G.1
Publikováno v:
Advances in Horticultural Science. 2023, Vol. 37 Issue 1, p59-66. 8p.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :619-626
Fresh-cut white peach is very perishable and discoloration or browning are the main factors affecting consumer acceptability loss. Color and appearance attract the consumer to a product and can help in impulse purchase. The aim of this study was to i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
La pera è un frutto climaterico caratterizzato da intensa attività metabolica post-raccolta, fattore che inficia notevolmente le sue caratteristiche qualitative pregiudicandone la shelf-life e obbligando gli attori economici a ricorrere a costosi m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::08d117a023d056871e83f00707154ac1
http://hdl.handle.net/10447/537847
http://hdl.handle.net/10447/537847