Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Gubert, G."'
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 25 November 2017 725:519-525
Autor:
Gubert, G., Oliveira, R. C., Costa, D. S., Metzger, G. K., Mazzaro, I., Kellermann, G., Ribeiro, E., Varalda, J., Mosca, D. H.
Publikováno v:
Journal of Applied Physics; 2019, Vol. 125 Issue 2, pN.PAG-N.PAG, 8p, 6 Graphs
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciência Avícola, Volume: 17, Issue: 2, Pages: 165-171, Published: JUN 2015
Brazilian Journal of Poultry Science v.17 n.2 2015
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science v.17 n.2 2015
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Freezing is one of the methods to preserve and guarantee the quality of meat until it reaches the consumer. Even though freezing is classified as a mild form of preservation, it causes meat changes resulting from the formation of ice crystals that su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cc1c0707e0b1f11085f22d41391386e9
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2015000200165&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2015000200165&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.