Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Gubanenko Galina A."'
Autor:
Kazina Valentina V., Safronova Tatyana N., Gubanenko Galina A., Petrenko Elena V., Kolman Olga Ya.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 390, p 02034 (2023)
Green wheatgrass juice has an increased nutritional value. It is well suited for enriching bakery products. Juice of green wheat germs, yeast dough made from wheat flour, bread made from wheat flour with different content of green wheat germ juice we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5286388f0eb849ca9b33f83ee0913cbd
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 296, p 07005 (2021)
The article first defined the hygienic safety indicators of salted Bracken Fern Pteridium Aquilinum (L.) Kuhn harvested in the Krasnoyarsk region and carried out a comparative analysis with the regulated safety indicators of salted vegetables and mus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bacf4f401f8f4a0086f74795c364a99b
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 161, p 01045 (2020)
The scientific and technological development of Russia is aimed at food security and food independence of the country. The problem is solved by using local raw materials, as well. Of high priority is the creation of food products with the pre-set fun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fda08e2ee7204ee0a41304f21df66d11
Autor:
Smyatskaya, J., Krapiva, Tatyana, Mayurnikova, Larisa, Koksharov, Arkadiy, Novoselov, Sergey, Gubanenko, Galina
Publikováno v:
E3S Web of Conferences; 4/15/2020, Vol. 161, p1-5, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gladyshev, Michail I.1 glad@ibp.ru, Sushchik, Nadezhda N.1, Gubanenko, Galina A.2, Demirchieva, Sevilia M.2, Kalachova, Galina S.1
Publikováno v:
Food Chemistry. Jun2006, Vol. 96 Issue 3, p446-451. 6p.