Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Guava postharvest"'
Autor:
Shaista Gull, Shaghef Ejaz, Sajid Ali, Muhammad Moaaz Ali, Hasan Sardar, Muhammad Azam, Honghong Deng, Ahmed Fathy Yousef, Abdulwahed Fahad Alrefaei, Mikhlid H. Almutairi
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract Background Guava is a fruit prone to rapid spoilage following harvest, attributed to continuous and swift physicochemical transformations, leading to substantial postharvest losses. This study explored the efficacy of xanthan gum (XG) coatin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44654f1a77354e4b9943fcf7d993b35e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.