Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Guan, Yufang"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 10, Pp 223-227 (2023)
Objective: This stydy aimed to develop a new type of fried potato ball and evaluate its quality. Methods: In this study, potatoes were used as the main raw materials to make mashed potatoes after cooking and then fried into potato balls. The effects
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c42b921c50e14cfda5529c33ee0872e9
Autor:
Dong, Kai, Guan, Yufang, Wang, Qia, Huang, Yonghui, An, Fengping, Zeng, Qibing, Luo, Zhang, Huang, Qun
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2023 17
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2022 16
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part A
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 31 January 2018 191:216-224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Ying, Jia, Yanbin, Feng, Yigang, Zhong, Shuming, Xie, Yanping, Wang, Wensheng, Guan, Yufang, Zhu, Dan, Huang, Li
Publikováno v:
In Schizophrenia Research December 2014 160(1-3):201-207
Autor:
Wang, Ying, Feng, Yigang, Jia, Yanbin, Wang, Wensheng, Xie, Yanping, Guan, Yufang, Zhong, Shuming, Zhu, Dan, Huang, Li
Publikováno v:
In Journal of Affective Disorders January 2014 152-154:131-138
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology April 2013 51(1):348-355
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.