Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Gualpa J"'
AimsThe aim of this research was to analyze the Quorum sensing (QS) and Quorum quenching (QQ) mechanisms based on N?acyl?L?homoserine lactones (AHLs) in A. brasilense Az39, a strain with remarkable capacity to benefit a wide range of crops under agro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::17b68ee8aa0d7f1d45d5baabe41ab2b8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aliquó, G., Torres, R., Lacombe, Thierry, Boursiquot, Jean-Michel, Laucou, Valerie, Gualpa, J., Fanzone, M., Sari, S., Perez Peña, J., Prieto, J.A.
Publikováno v:
23;3
UMaza Digital
Universidad Maza
instacron:UMAZA
Australian Journal of Grape and Wine Research
Australian Journal of Grape and Wine Research, Wiley/Australian Society of Viticulture and Oenology 2017, ⟨10.1111/ajgw.12282⟩
UMaza Digital
Universidad Maza
instacron:UMAZA
Australian Journal of Grape and Wine Research
Australian Journal of Grape and Wine Research, Wiley/Australian Society of Viticulture and Oenology 2017, ⟨10.1111/ajgw.12282⟩
Fil: Aliquó, Gustavo. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuaria Mendoza (EEA); Argentina. Fil: Torres, Rocío. Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria (INTA). Estación Experimental Agropecuari
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::13a0521076cdd072cff38911f76b80e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gualpa J; Laboratorio de Fisiología Vegetal y de la Interacción Planta-Microorganismo, Universidad Nacional de Río Cuarto, Córdoba, Argentina., Lopez G; Laboratorio de Fisiología Vegetal y de la Interacción Planta-Microorganismo, Universidad Nacional de Río Cuarto, Córdoba, Argentina., Nievas S; Laboratorio de Fisiología Vegetal y de la Interacción Planta-Microorganismo, Universidad Nacional de Río Cuarto, Córdoba, Argentina., Coniglio A; Laboratorio de Fisiología Vegetal y de la Interacción Planta-Microorganismo, Universidad Nacional de Río Cuarto, Córdoba, Argentina., Halliday N; Centre for Biomolecular Sciences, School of Life Sciences, University of Nottingham, Nottingham, UK., Cámara M; Centre for Biomolecular Sciences, School of Life Sciences, University of Nottingham, Nottingham, UK., Cassán F; Laboratorio de Fisiología Vegetal y de la Interacción Planta-Microorganismo, Universidad Nacional de Río Cuarto, Córdoba, Argentina.
Publikováno v:
Journal of applied microbiology [J Appl Microbiol] 2019 Jun; Vol. 126 (6), pp. 1850-1860. Date of Electronic Publication: 2019 Apr 29.