Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Gualdana, Luca"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
4
of
4
pro vyhledávání:
'"Gualdana, Luca"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Ricerche circa gli effetti nutrizionali e sanitari su vite di irrorazioni fogliari a base di fosfati e fosfiti di potassio e magnesio
Autor:
Vercesi, Alberto
,
Fregoni, Mario
,
Gatti, Matteo
,
Gualdana, Luca
,
Van Zeller De Macedo Basto, Maria Isabel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2601::f34d1a41fbf7fb944e0b5feaed5b9671
http://hdl.handle.net/10807/11419
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Potassio e parametri produttivi, nutrizionali e qualitativi del vitigno Merlot
Autor:
Gatti, Matteo
,
Civardi, Silvia
,
Gualdana, Luca
,
Ferrari, Federico
,
Bavaresco, Luigi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2601::5d412830a37001f190468326c4a776db
http://hdl.handle.net/10807/61960
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Ricerche circa gli effetti nutrizionali e sanitari su vite di formulati per irrorazione fogliare a base di miscele con microrganismi
Autor:
Vercesi, Alberto
,
Fregoni, Mario
,
Gatti, Matteo
,
Gualdana, Luca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2601::52a2e59572a5795973a3b4b1a5f43062
http://hdl.handle.net/10807/12341
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Miglioramento qualitativo del Barbera nei 'Colli Piacentini': aspetti tecnici e sensoriali legati al diradamento dei grappoli
Autor:
Gatti, Matteo
,
Zamboni, Maurizio
,
Gualdana, Luca
,
Civardi, Silvia
,
Elothmani, D.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2601::0a510f80673017271ef89ac3b1219fc4
http://hdl.handle.net/10807/61961
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
2
grapevine
2
mineral nutrition
2
plasmopara viticola
2
vite
1
phosphite
1
produzione
1
vitis vinifera
Vydavatel
2
soi
1
societa orticola italiana
Zdroj
4
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......