Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Gu, Yuhong"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 8, Pp 238-246 (2023)
In order to explore the changes in the content of phenolic compounds and the activity of antioxidant enzymes during the growth and metabolism of red raspberry leaves, the leaves of ‘Heritage’ and ‘Autumn Bliss’ red raspberry were analyzed and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63deb3df6f914315833f8b0610e5a9a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Engineering Reviews; Mar2024, Vol. 16 Issue 1, p85-115, 31p
Autor:
Zhilei Zhao, Gu Yuhong, Wenxin Li, Xuemei Zhang, Yiwei Tang, Guo Suping, Guohui Qi, Kang Xiaojun
Publikováno v:
Journal of Berry Research. 10:497-511
BACKGROUND: Red raspberry (Rubus idaeus L.), known as “golden fruit”, has excellent potential for immune-regulation, anti-inflammation and anti-cancer due to its health-promoting secondary metabolites. The lack of genetic information in public da
Publikováno v:
Proceedings of SPIE; March 2023, Vol. 12600 Issue: 1 p126001V-126001V-5, 1134015p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.