Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Gu, Peifei"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 August 2024 450
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Schouten, Marijn1, Bielefeld, Pascal1, Lucassen, Paul J.1, Fitzsimons, Carlos P.1, Fratantoni, Silvina A.2, Piersma, Sander R.2, Pham, Thang V.2, Jimenez, Connie R.2, Hubens, Chantal J.3, Voskuyl, Rob A.3
Publikováno v:
Scientific Reports. 7/24/2015, p12448. 1p.