Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Gu, Hongru"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tian, Jipeng, Xu, Nengxiang, Liu, Beiyi, Huan, Hailin, Gu, Hongru, Dong, Chenfei, Ding, Chenglong
Publikováno v:
In Bioresource Technology February 2020 297
Publikováno v:
In Bioresource Technology February 2019 273:212-219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Scientific Reports
Scientific Reports
This study aimed to investigate the effects of microbial inoculants (L) and molasses (M) on the bacterial and fungal microbiomes of barley silage after the aerobic stage. The addition of molasses and microbial inoculants improved the aerobic stabilit
Publikováno v:
Bioresource Technology. 273:212-219
This study investigated the effects of lactic acid bacteria on bacterial and fungal community during the fermentation process and aerobic exposure phase of barley ensiled with preparation of lactic acid bacteria (LAB). The inoculated silages displaye
Publikováno v:
Field Crops Research. 228:204-209
Since conventional methods to evaluate the feeding quality of rice (Oryza sativa L.) straw were time consuming, this study was conducted to investigate the potential of a rapid evaluation method for rice straw feeding quality. Nine rice cultivars in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.