Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"Gschaedler Mathis A"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7887a8120aae4ace9a0b690430969c21
Autor:
Misael Bermúdez-Bazán, Mirna Estarrón-Espinosa, Gustavo Adolfo Castillo-Herrera, Antonio Escobedo-Reyes, Judith Esmeralda Urias-Silvas, Eugenia Lugo-Cervantes, Anne Gschaedler-Mathis
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 5, p 1137 (2024)
The leaves of Agave angustifolia Haw. are the main agro-waste generated by the mezcal industry and are becoming an important source of bioactive compounds, such as phenolic compounds, that could be used in the food and pharmaceutical industries. Ther
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee2673fe5c514cfea1376821bba63cab
Autor:
Edwin J. Barbosa-Hernández, Jorge E. Pliego-Sandoval, Anne Gschaedler-Mathis, Javier Arrizon-Gaviño, Alejandro Arana-Sánchez, Ricardo Femat, Enrique J. Herrera-López
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 11, p 963 (2023)
The yeast Kluyveromyces marxianus has shown the potential to produce β-fructofuranosidases, which are enzymes capable of hydrolyzing β-fructofuranosides links of fructans to obtain fructooligosaccharides. The thriving market for fructose syrup and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cf120bffd384a30866ce8cfbe8b08d9
Autor:
José Daniel Padilla-de la-Rosa, Mario Alberto García-Ramírez, Anne Christine Gschaedler-Mathis, Abril Ivette Gómez-Guzmán, Josué R. Solís-Pacheco, Orfil González-Reynoso
Publikováno v:
Mathematical Biosciences and Engineering, Vol 18, Iss 5, Pp 5094-5113 (2021)
A stoichiometric model for Saccharomyces cerevisiae is reconstructed to analyze the continuous fermentation process of agave juice in Tequila production. The metabolic model contains 94 metabolites and 117 biochemical reactions. From the above set of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dee537d1529a4ac3aa0b93d6760c95ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Melchor Arellano-Plaza, Jesús Bernardo Paez-Lerma, Nicolás Oscar Soto-Cruz, Manuel R. Kirchmayr, Anne Gschaedler Mathis
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Mezcal is a traditional iconic Mexican distilled beverage obtained from varied species of agaves. Regardless of the area of production, the process always consists of five stages: harvesting the agaves, cooking, crushing, fermentation, and distillati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b617502cb53e46cf9161338ca3bbe1a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Farías-Álvarez, L.J., Gschaedler-Mathis, A., Sánchez-Ortiz, A.F., Femat, R., Cervantes-Martínez, J., Arellano-Plaza, M., Zamora-Pedraza, C., Amillastre, E., Ghommidh, C., Herrera-López, E.J.
Publikováno v:
In Biochemical Engineering Journal 15 August 2018 136:1-8