Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Grunert, K. G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grunert, K G, Schnettler, B, Dean, M & Raats, M M 2016, Older People, Food, and Satisfaction With Life . in M M Raats, L C P G M de Groot & D van Asselt (eds), Food for the Aging Population (Second Edition) . 2. edn, Woodhead Publishing, Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition, pp. 3-24 . https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100348-0.00001-9
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::083a32571eb2ebf32c0a673402cdb2d8
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100348-0.00001-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100348-0.00001-9
Publikováno v:
Agro Food Industry Hi-Tech 27 (2016) 3
Agro Food Industry Hi-Tech, 27(3), 26-29
Scopus-Elsevier
Agro Food Industry Hi-Tech, 27(3), 26-29
Scopus-Elsevier
Health claims and symbols are a convenient tool when it comes to the marketing of foods and they should, in theory, support consumers in making informed food choices, ideally in choosing healthier food products. However, not much is known about their
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f09e3a289c453e7b57cc8f9988d6f7cd
https://research.wur.nl/en/publications/the-role-of-health-related-claims-and-symbols-in-consumer-behavio
https://research.wur.nl/en/publications/the-role-of-health-related-claims-and-symbols-in-consumer-behavio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 25, Issue: 1, Pages: 123-124, Published: FEB 2010
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::292d41f9193892da04eb68907290a400
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112010000100019&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112010000100019&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hieke, S., Kuljanic, N., Wills, J. M., Pravst, I., Kaur, A., Raats, M. M., Trijp, H. C. M., Verbeke, W., Grunert, K. G.
Publikováno v:
Nutrition Bulletin; Mar2015, Vol. 40 Issue 1, p66-72, 7p, 3 Diagrams
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.