Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Grunennvaldt, Renata Lúcia"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grunennvaldt, Renata Lúcia1 regrunennvaldt@gmail.com, Degenhardt-Goldbach, Juliana1,2, de Cássia Tomasi, Jéssica1, Davila Dos Santos, Germana1,3, Aparecida Vicente, Vânia1,3, Deschamps, Cícero1
Publikováno v:
Biotecnología Vegetal. ene-mar2018, Vol. 18 Issue 1, p3-13. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cássia Tomasi, Jéssica de, de Lima, Gabriel Goetten, Duarte, Manoela Mendes, Bueno de Godoy, Rossana Catie, Wendling, Ivar, Helm, Cristiane Vieira, Hansel, Fabrício Augusto, Grunennvaldt, Renata Lúcia, Tomazzoli, Maíra Maciel, Deschamps, Cícero
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Nov2021, Vol. 45 Issue 11, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grunennvaldt, Renata Lúcia1, Cantarelli, Edison Bisognin2, Salamoni, Adriana Tourinho2 adrisalamoni@hotmail.com
Publikováno v:
Comunicata Scientiae. 2014, Vol. 5 Issue 1, p98-105. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Comunicata Scientiae; Vol. 5 No. 1 (2014); 98-105
Comunicata Scientiae; v. 5 n. 1 (2014); 98-105
Comunicata Scientiae; v. 5 n. 1 (2014); 98-105
This study aimed to establish protocols for storage, germination and viability seed C. canjerana. Forthe promotion of fruit dehiscence, they were placed in the tray at room temperature (20°C) andin plastic bags at 25°C. In storage, the seeds were s
Autor:
Grunennvaldt, Renata Lúcia
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPR
Universidade Federal do Paraná (UFPR)
instacron:UFPR
Universidade Federal do Paraná (UFPR)
instacron:UFPR
Orientadora : Drª. Marguerite G. G. Quoirin Co-orientadores : Drª. Isabel Rodrigues Gerhardt, Drª Juliana Degenhardt-Goldbach Dissertação (mestrado) - Universidade Federal do Paraná, Setor de Ciências Agrárias, Programa de Pós-Graduação em
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6d11aebb0067f39da4efa5b4b9c99606