Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"Grujović, Mirjana"'
Publikováno v:
Kragujevac Journal of Science, Vol 46, Iss 1, Pp 151-162 (2024)
This study investigates the community of coagulase-negative staphylococci (CNS) in samples of Sjenica sheep's ham from different villages across three seasons over a 120-day maturation period. The CNS group was identified into five distinct species:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2b75ee6207d4dbea28275d65e073c50
Autor:
Arsenijević, Dejan, Jovanović, Milena, Pecić, Katarina, Jurišić, Vladimir, Virijević, Katarina, Mitić, Milan, Nikolić, Jelena, Grujović, Mirjana, Marković, Katarina, Šeklić, Dragana
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Autor:
Jovanović, Milena, Virijević, Katarina, Grujović, Mirjana, Ćirić, Andrija, Petrović, Ivica, Arsenijević, Dejan, Živanović, Marko, Ljujić, Biljana, Šeklić, Dragana
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Autor:
Radojević Ivana D., Marković Katarina G., Grujović Mirjana Ž., Vukić Milena D., Vuković Nenad L.
Publikováno v:
Kragujevac Journal of Science, Vol 2023, Iss 45, Pp 257-264 (2023)
The aim of this study was to determine the antifungal activity of extracts and isolated substances from the root of Onosma visianii Clem. (Boraginaceae) by determining the minimum inhibitory concentration (MIC) and minimum fungicidal concentration (M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/981c7cdb1c2a4ca68b6757b7e5fd979c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Serbica, Vol 25, Iss 50, Pp 165-169 (2020)
Nine species (sixteen isolates) of lactic acid bacteria (LAB) isolated from traditionally made Serbian cheese were evaluated for their enzymatic activities in order to select indigenous strains of technical interest for the manufacture of cheese. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70c968bd95584c289b44f28b3a9f4f63