Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Grubîi, Victor"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grubîi, Victor, Johansson, Jimmy
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Nov2023, Vol. 13 Issue 22, p12254, 11p
Autor:
GRUBÎI, Victor1 victor.grubii@lnu.se, JOHANSSON, Jimmy1 jimmy.johansson@lnu.se
Publikováno v:
Pro Ligno. Dec2019, Vol. 15 Issue 4, p166-172. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grubîi, Victor, Johansson, Jimmy
Oak (Quercus spp.) is generally preferred wood species as surface material in flooring products realization. The presence of defects such as cracks limits the utilization of the raw material and ultimately, limits the competitiveness of wood in the f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______681::42c8f0c63db968caa00d41d997747b1a
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:lnu:diva-81116
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:lnu:diva-81116
It is beneficial if the machining of wooden products is done at a moisture content equal to the climate the product is meant to be used in. For indoor products in central heated houses such moisture content is about 5-10%. For planing this is often a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______142::bfba554d39b6db55986916a9975772d6
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ltu:diva-35381
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ltu:diva-35381
Autor:
Grubîi, Victor
Validerat; 20151211 (global_studentproject_submitter)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8c0903a7ffeff01fcce1b33baa53ac51
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ltu:diva-54269
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ltu:diva-54269