Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"GroundEye®"'
Autor:
C. C. Calazans, G. S. Pereira, J. L. Souza, V. V. Nunes, S. V. Álvares-Carvalho, J. O. Dantas, G. T. Ribeiro, R. Silva-Mann
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Vol 84 (2024)
Abstract The gall wasp, Leptocybe invasa, poses a significant global threat to Eucalyptus cultivation, by causing substantial economic losses. The objective of this study was to differentiate between resistant and susceptible genotypes by morphologic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a38700ab1db74d8cac20b52501a15dbb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soryana Gonçalves Ferreira de Melo, Valter Carvalho de Andrade Júnior, Raquel Maria de Oliveira Pires, Dayliane Bernardes de Andrade, Rogério Alves Santana, Marcela Carlota Nery
Publikováno v:
Journal of Seed Science, Vol 44 (2022)
Abstract: For the germination of sweet potato (Ipomoea batatas) seeds to occur, it is necessary to overcome dormancy, which makes it difficult to assess their physiological potential. The aim of this research was to define a methodology to overcome t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13e439ce8d3b4c95924db944e5b79224
Autor:
Vanessa Aparecida Pereira Batista, Henrique Duarte Vieira, José Inácio Coelho Pires, Amanda Justino Acha
Publikováno v:
Acta Scientiarum: Agronomy, Vol 44, Iss 1 (2022)
Sorghum (Sorghum bicolor) is highly sensitive to zinc deficiency in soils, which results in decreased productivity and low-quality agricultural products. Our objective was to evaluate the effects of different zinc doses, applied to seeds, on the phys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4db92154367042dfa22bd9223de9a339
Autor:
João Barcellos Xavier, Dayliane Bernardes de Andrade, Douglas Correa de Souza, Gabriel Castanheira Guimarães, Luciane Vilela Resende, Renato Mendes Guimarães
Publikováno v:
Journal of Seed Science, Vol 41, Iss 4, Pp 478-487 (2019)
Abstract: Amaranthus species have great potential for human food due to their nutritional and functional properties, but there are few phytotechnical studies with this crop, making its cultivation unfeasible. Aiming to encourage the production of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bed6b589a2e34e65aad24125f2bdb345
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.